Frisofeest


Gezellig met een zachte gay.

Vorige maand stond nog in het teken van het vinden van de liefde, in maart slaan natuurlijk de lentekriebels op hol. Friso is er in maart ook weer en aangezien het dan net een week lente is, mogen de bloemetjes best even buitengezet worden! Deze maand zitten we weer in de kleine zaal van de Effenaar, dus bereid je maar voor op wat body-to-body danswerk.

Frisofeest is een bijna 20-jarig bestaand, maandelijks terugkerend gay-minded maar straight-friendly feest wat elke laatste vrijdag van de maand een feestje bouwt in de Effenaar! Dus of je nou gay, straight, bi, nieuwsgierig, leergierig of wat dan ook bent, er is voor iedereen wel een plekje en we zorgen er hoe dan ook voor dat onder begeleiding van goede muziek de avond tot een succesvol feest gebracht kan worden. En na de koude wintermaanden is zoiets zeker welkom!

Het is altijd lente in de ogen van… Friso! Dus zoek deze maand bij Friso je madeliefje en geef deze een goede krokus, en wie weet zitten jullie over jaren wel primula achter de geraniums. Het is tenslotte zaak dat je iemand hebt om die chocolade paashaas mee te delen. Friso denkt aan de toekomst, en net als alle bloemetjes en bijtjes moet die nog groeien, maar laat het ontkiemen op 30 maart bij Friso in de kleine zaal van de Effenaar.

Als het lente wordt dan breng ik jou naar Friso natuurlijk!
 

Stond eerder in