Primus


'An evening with'


Geen 1 april grap: Primus terug naar Eindhoven voor Klokgebouw show!

Wat was het een ontzettend vette funkrockshow van Primus afgelopen juni in de Effenaar. De mannen kwamen in originele bezetting laten zien dat de Primus-trein nog altijd strak op de rails rolt. Bassist Les Claypool en kornuiten maakten er een 40 jaar Effenaar feest van waar de grote zaal nog steeds van nazingt. Voor iedereen die nog een keer flink wil rocken op Primus of er niet bij was in de Effenaar is er nu een Klokgebouw show op 1 april.

Kaarten bestel je via: www .livenation.nl/

Is er een goede reden om naar het Klokgebouw te gaan als je er afgelopen juni ook al bij was? Ja! De Amerikanen hebben namelijk een gruwelijk vet nieuw album afgeleverd, getiteld 'Green Naugahyde'. De fans van het eerste uur hebben geluk, want Jay Lane heeft de drumpartijen verzorgd op deze plaat. De band is weer compleet en daardoor doet 'Green Naugahyde' sterk denken aan 'Frizzly Fry', het debuutalbum van Primus.  De vertrouwde mix van punk, metal, funk en pop is terug. Klassiekers als 'Jerry Was A Race Car Driver' en 'Tommy The Cat' komen vanavond zeker en vast voorbij, maar uiteraard is er ook aandacht voor de nieuwe songs. 
 
Een die-hard fan over de laatste show in Eindhoven, 19 juni: "Het was een concert met kop en staart, machtig geluid, warme sfeer en Primus bewees een ongelooflijke beheersing van de instrumenten. Zelden heb ik zo genoten van jampartijen zonder dat het een freakshow werd."