Heibel! met Threshold + Krackfree + Hoogste Tijd


funk / hiphop / nu-disco / dubstep / electro / techno


met o.a. Johnny Digital (Hoogste Tijd) + TaDDa & MC Djazz (Krackfree) + Dicke JungenS (Threshold)


Heibel! met Threshold + Krackfree + Hoogste Tijd

Een hoop gedoe voor niks!

Heibel! is de nieuwe gratis zaterdagavond in de kleine zaal van de Effenaar. Iedere maand presenteren locale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje.

Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met de dj's Johnny Digital (Hoogste Tijd), TaDDa (Krackfree) en Dicke JungenS (Threshold). Kortom, een mooie staalkaart van wat Eindhoven op dance gebied te bieden heeft.

Johnny Digital (Hoogste Tijd) starte als 16 jarig broekkie na schooltijd met de platen van zijn broer te dj-en in Le Beat onder het pseudonym DJ Wenk, destijds zijn graffity naam. Hij maakte school met de Samplism crew. Nu hij als dj veel meer draait dan alleen hiphop, is zijn naam veranderd in Johnny Digital. Met 10 jaar ervaring op zak staat hij garant voor een feest mix van funk, hiphop, nu-jazz, electro en nu-disco.

TaDDa + MC Djazz (Krackfree) komt ons opwarmen voor het komende 2 jarig bestaan op 30 maart van het dubstep feest. Krackfree is een Eindhovens evenement waar de rauwste hiphopbeats en de dopeste dubsteptracks aan bod komen. Vanavond hebben ze de taak op zich genomen om de zaal netjes mee aan te kleden. Voor de rest hopen ze dat jullie klaar zijn voor de zware baslijnen die TaDDa graag met zich meebrengt! Samen met Djazz wordt deze avond nog een stuk specialer! Zeker omdat het Krackfree collectief hier ook de line-up van hun 2-year anniversary zal aankondigen!

Dicke JungenS (Threshold) zijn fan van de electro techno van Boys Noize, Light year, D.I.M, Tiga, Justice, Finger Prince en Zombie Nation. Begin 2011 zijn zij hun eigen electro concept gestart namelijk Threshold-electro. Met Threshold brengen zij electro en alles wat daar omheen zweeft naar verschillende steden in Brabant en verschaffen zij zo een podia voor regionaal en nationaal talent uit de electro scene. Ook zijn zij hard aan de weg aan het timmeren qua eigen producties. De Dicke JungenS staan garant voor een energieke stevige electro/techno set met rauwe randjes.

 

 

 

foto's:  Thomas Kuijpers