3FM Serious Talent on Tour: Chagall + ED + A Polaroid View


Line up: Chagall + ED + A Polaroid View


De hotste 3FM Serious Talents gaan gezamenlijk op tour en doen onze kleine zaal aan!

3FM Serious Talent On Tour stopt uiteraard in de Effenaar. In deze concertreeks zie je bands aan het werk die van 3FM de stempel Serious Talent hebben gekregen en dat is echt niet voor niets. Zo waren Caro Emerald, Chef' Special en Go back To The Zoo eerder verkozen tot Serious Talent en die genieten nu landelijke bekendheid. Maar dat wist je natuurlijk al lang!

Chagall
Wellicht heb je haar afgelopen jaar gezien bij DWDD, wellicht heb je haar album gehoord op de Luisterpaal van 3voor12 of ken je haar prachtsong ‘By Your Side’ uit de film ‘Tirza’. Of misschien heb je geen flauw idee wie Chagall is. In het muziekblad Oor werd de 23-jarige Amsterdamse al vergeleken met dubpop-grootheid James Blake, maar zelfs dan wordt deze zangeres tekort gedaan. Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat 3FM haar verkoos tot Serious Talent, want deze dame heeft serieus talent!
 


ED
'Face Down' is de eerste single van ED en ook hij mag zich daarmee 3FM Serious Talent noemen. Als je denkt: ‘Ed?, Ed, who the etc’, dan is dat helemaal niet erg. Let wel effe op dan: Ed Struijlaart was tot 2010 frontman van de band Stud Muffins en ging na het uiteenvallen van die band keihard voor een solo carrière. Na de eerste single is nu ook het eerste album ‘Head, Hearts and Hands’ uit, waarop ED o.a. hulp kreeg van Bertolf. Dan zit het dus wel snor met de songs!  


A Polaroid View
Last but not least en op zeker een extra goede reden om vanavond op tijd in ons huis te zijn! A Polaroid View maakt frisse, catchy popliedjes die moeilijk uit je hoofd te krijgen zijn. De eerste single 'Always' is hier een goed voorbeeld van. Check hieronder alvast eens de video. Het doel was om de beste band van de Benelux te worden en ze zijn aardig op weg!