Uitverkocht

Sencity met o.a. Nobody Beats The Drum + Le Le + Handsome Poets


'Orange Edition'


Nobody Beats The Drum 333' + Le Le + Handsome Poets + DJ Phill Tovver + DJ Runo Cortez


See, smell, taste, feel, hear and rock your senses!

Sencity is een 6D muziekfestival. (Live) muziek van bands en dj's wordt vertaald in een geregisseerd palet van beeld, geur, smaak en tast; muziek beleven door een trillende dansvloer, aromajockey's, foodjockey's, signdancers, vj's en nog veel meer! Daarnaast kun je vanavond geknipt, gemasseerd en gevisageerd worden.

De line-up van deze 'Orange Edition' is inmiddels bekend en liegt er niet bepaald om! Niemand minder dan Nobody Beats The Drum, Le Le, Handsome Poets, Phil Tovver en DJ Dixz zullen de grote zaal aandoen. Samen met AromaJockeys, FoodJockeys, een trillende Sensefloor, Vj’s, Signdancers en TextJockeys, zullen zij je de muziek niet alleen laten horen maar ook voelen, zien, ruiken en proeven!

Nobody Beats The Drum
Nobody Beats The Drum laat hiphop, electro en breakbeats samensmelten tot een energieke live show met verbazingwekkende videoclips.

Le Le
Serge Fabergé (ook bekend als Pepijn Lanen van de Jeugd van Tegenwoordig), Piet Parra en Rimer Londen vormen samen de popgroep ‘Le Le’. Dit Amsterdamse trio scoorde in 2008 een hit met ‘Skinny Jeans’

Handsome Poets
De muziek van de Hansome Poets beschrijven zij zelf als: “frisse, opgewekte pop met een dansbare groove en eighties sounds”.

DJ Phill Tovver
Phil Tovver is de winnaar van DJBroadcast wedstrijd en draait zowel solo als in een duo genaamt Ruig en Tuig.

DJ Runo Cortez
Runo Cortez oa bekend van Dancetour, opent Sencity Eindhoven met een relaxte techhouse set.

________________________________________________________________________________________

Maarrrr dat is niet alles, je kunt namelijk ook samen met de bandleden van Handsome Poets in een luxe limousine arriveren! Hoe? Door antwoord te geven op onderstaande vraag en het antwoord te sturen naar prijs@your-sencity.com. Komt ie:

Welke kleur zou de band Handsome Poets zijn als het een kleur was en waarom?

Het meest originele antwoord wint de luxe limousinerit voor 2 personen ! Deadline = 25 april. Succes!

 .

Stond eerder in