Gers Pardoel


+ Fotosynthese + Ronnie Flex


Gers Pardoel

Gers neemt je mee naar de grote zaal!

De carrière van Gers Pardoel kende een vliegende start toen hij meewerkte aan ‘Broodje Bakpao’ van The Opposites in 2010. Ook binnen de hiphopscène was hij daarna ineens bekend.

Nog geen jaar later had hij met ‘Ik Ga Hard,’ met The Partysquad, Adje, Jayh en Reverse zijn tweede hit op zak. Deze track werd ruim vier miljoen keer op internet bekeken en stond wekenlang in de hitlijsten. Een aardige manier om een loopbaan in de muziek te beginnen dus, maar Gers bewijst met zijn debuutalbum dat hij gewoon supergetalenteerd is en zijn succes allesbehalve gestolen is.

Inmiddels heeft hij getekend bij het urban label Top Notch, en is dat debuutalbum ‘Deze wereld is van jou’ alweer een tijdje uit. Het is een fris en eerlijk album met vrolijke, uptempo tracks. Met ‘Ik Neem Je mee’ scoorde hij een dikke nummer 1 hit. Gers staat eind 2011 samen met Guus Meeuwis weer hoog in de hitlijsten met ‘Nergens Zonder Jou’. En ook nu zal dat echt niet de laatste keer zijn. Ga hem zien vanavond en hoor al die dikke hits live voorbijkomen.


De Bredase MC Fotosynthese is een begrip in de hiphop-kringen. Los van het feit dat zijn 101Barz-sessie meer dan een miljoen keer is bekeken, los van zijn Rookie Of The Year-nominatie bij de State Awards, los van het feit dat hij de jongste finalist ooit was in de categorie hiphop bij de Grote Prijs van Nederland en los van zijn ruim 100 optredens op kleine feestjes én grote festivals, staat één ding als een paal boven water: Fotosynthese heeft niet alleen de toekomst, maar is meer dan zeker ook de toekomst.

Opener vanavond is het hete talent Ronnie Flex. Zijn vriendenkring bestaat uit grote jongens als Yellow Claw en Mr. Polska. Flex is net getekend bij het befaamde TopNotch, zijn debuutplaat verschijnt in 2013. Mooi moment dus om kennis te maken met deze ster in wording!