Kensington


+ Hunting The Robot


Kensington

Kensington keert terug naar kleine zaal voor een nieuwe rockshow mét nieuw album!

Het gaat meer dan lekker met Kensington. Zo spelen de mannen in 2011 niet alleen op het Exit Festival in Servië, maar doen ze ook ‘even’ twee shows in Indonesië.

Eind juli 2010 verscheen het debuutalbum 'Borders', dat werd geproduceerd door James Kenosha in het Engelse Leeds, in de studio van Nick ‘Peanut’ Baines, de toetsenist van Kaiser Chiefs. De mastering was in handen van een andere Engelsman, John Davis (o.a. U2, Arctic Monkeys en Snow Patrol). Borders werd officieel gelanceerd in een uitverkochte Ekko in Utrecht. Dat is op z'n zachtst gezegd een aardige start van je band. Afgelopen oktober is er opeens een nieuwe single ´We Are the Young´ en in april 2012 verschijnt het nieuwe album van Kensington! Had jij nou eigenlijk al een kaartje?

Hunting the Robot
Ze stalen de show al een paar keer afgelopen jaar in onze kleine zaal, want man man man, wat is deze band toch vet en origineel. Het is dus helemaal niet erg dat deze Eindhovense boys weer terugkomen als support van Kensington. Wellicht horen we al wat nieuw materiaal van het in september te verschijnen debuutalbum. Ken je ze niet? Kan natuurlijk, luister dan snel hun laatste single 'Get Pregnant' op hun website