Uitverkocht

Florence + the Machine


Exclusieve Showcase


in samenwerking met 3VOOR12 en Studio Brussel


Wij kunnen ons geen betere manier bedenken om Valentijsdag af te sluiten!

Kijk hier het concert terug (het kan tot eind maart 2012) :

http://3voor12.vpro.nl/#!/nieuws/2012/februari/Nu-op-3voor12tv--Florence-and-the-Machine-live-in-Eindhoven.html

Voor iedereen die er niet bij kan zijn: de show zal live te zien zijn op de website van 3voor12. Lees hier alle info.

 

Florence + the Machine geeft deze valentijsdag een exclusieve showcase in de Effenaar. Tijdens deze exclusieve showcase zal de roodharige zangeres voor de eerste keer haar nieuwe album ‘Ceremonials’ aan het Nederlandse publiek presenteren. 

Fans van Florence en haar Machine kunnen vanaf deze week elke dag twee kaarten winnen voor de showcase via een speciale Florence + the Machine Facebook en Twitter actie. Op de site: http://ceremonials.universalmusic.nl/ kan men elke dag meedingen naar kaarten voor de showcase en op de Facebookpagina van Universal Music wordt elke dag een winnaar bekend gemaakt. De actie loopt tot vrijdag 10 februari. Op deze laatste dag van de actie wordt tevens de winnaar van de ‘Golden Ticket’ bekend gemaakt, die naast de showcase ook toegang geeft tot een Meet & Greet met de zangeres.

De showcase is georganiseerd in samenwerking met 3VOOR12 en Studio Brussel. Voor fans is het exclusieve optreden voorlopig nog de enige kans om Florence + the Machine live te zien. Het Paradiso concert dat de zangeres op zondag 1 april van dit jaar zal geven was namelijk in minder dan drie minuten uitverkocht. 

Florence + the Machine brak in 2009 door met het debuutalbum ‘Lungs’, een van de meest populaire releases van dat jaar in Groot-Brittannië. De band won met dat album de Brit Award voor ‘Beste Album’, de belangrijkste Britse muziekprijs, en werd genomineerd voor een Grammy Award en de Mercury Prize. Afgelopen week werd bekend dat Florence bij de komende Brit Awards in twee categorieën is genomineerd: die van ‘Beste Album’ voor het nieuwe album ‘Ceremonials’ en die van‘Beste Vrouwelijke Solo-artiest’.