Afgelast

Architects


+ As Enemies Arise


Metalcore van de bovenste plank met Architects!

Statement van de band over het aflasten van de show: "We're gutted that we can't make the shows we had planned in Holland. Unfortunately our European tour in March is a logistical nightmare, especially in this instance because we will be heading from Finland. We apologies to anyone that had bought tickets for the shows, we will do everything we can to make it back towards the end of this year armed with a new album!"

 

Na vele tours met bands als Bring Me The Horizon, Rise Against en Underoath en headline positie in 2009 tijdens de 'Never Say Die' tour, komt Architects nu naar de Effenaar voor een kleine zaal show!

Snoeiharde metalcore en brutale hardcore, maar ook melodielijnen die het geheel de nodige afwisseling geven. Het Britse Architects beheerst dit kunstje tot in de tenen en liet dat al in 2009 zien in de Effenaar toen ze hier speelden tijdens de ‘Imperial Never Say Die Club Tour’. De boys uit Brighton zijn sindsdien alleen maar strakker, harder en heavier geworden.

Hun laatste wapenfeit heet ‘The Here and Now’ en kwam vorig jaar uit. En over het hier en nu gesproken; Onlangs verscheen nog wel de digitale single ‘Devil’s Island’ en het zal niet lang duren voordat Tom, Dan, Tim en Sam ons weer snoeihard om de oren slaan met een nieuwe plaat. Ze worden in ieder geval regelmatig in de studio gespot!

As Enemies Arise
Een gratis EP te downloaden op hun pagina, zonder ook maar een e-mail achter te hoeven laten, is dat cool of wat!? As Enemies Arise uit Brabant rockt al sinds drie jaar op talloze podia in Europa en is dus gewoon een super ervaren band. Deze mannen weten hoe ze een zaal ophitsen met snoeiharde metalcore songs. Check die EP hier. en de Facebook hier: