Dommelvallei


Kid Mistik Live (Switch Music) + Rosie (On & On) + Tachini Live + ZIX


Voor stilstaan geen tijd op deze intieme kleine zaal party met de beste techno en techhouse

Geen polonaise, dijenkletsers of dweilorkesten, maar sissende hihats en rollende bassen, kortom, vette techno tijdens deze Carnavalszaterdag waarop DommelVallei twee steeds luider klinkende namen uit de technoscene heeft uitgenodigd: KiD Mistik en Rosie.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De IJslander Bjarki Runar aka KiD Mistik, heeft een flinke reputatie opgebouwd als een innovatieve artiest van avontuurlijke sets en tracks die zijn producties zorgvuldig vormgeeft op levendige wisselingen in tempo, stijl en sfeer. Dat hij hierbij niet schroomt regelmatig zijn duistere gezicht te tonen en van het veilige pad af te wijken, is eigenlijk al reden genoeg om hem naar de DommelVallei te halen.

 

Rosie aka Nicole Rosie, sinds 2010 nauw betrokken bij het Amsterdamse On And On, is zoals velen begonnen in de minimal scene. Maar de drang naar diepe, rauwe techno met een smeuïge underground-zweem heeft haar hart uiteindelijk veroverd. Haar eerste succesvolle releases hebben het maanlicht inmiddels al mogen aanschouwen. En het zullen niet de laatste zijn. Een mooiere start van de avond kunnen we niet wensen.
 

 

 

Tachini’s releases rollen de laatste tijd letterlijk en figuurlijk als warme broodjes over de toonbank met als overheerlijk toetje een plek in het Contactbooking-roster w.o. Gayle San, Damon Wild en Sasha Carassi.

Voeg daarbij de aanwezigheid van ZIX, die niet alleen als kersvers lid van Bangtech12 (Detroit), maar de laatste tijd ook nog eens samen met Rick Angel als E.D.G.E. furore maakt, en deze DommelVallei-avond is compleet!