Heibel! met Kattekwaad + Nachtlampen + Axxonlab live


Kattekwaad dj collectief + Axxonlab live + Bram van Helden (Nachtlampen) + VJ De Telekid


Heibel! met Kattekwaad + Nachtlampen + Axxonlab live

Een hoop gedoe voor niks!

 


Heibel! is de nieuwe gratis zaterdagavond in de kleine zaal van de Effenaar. Iedere maand presenteren locale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje.

Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met Kattekwaad, Nachtlampen en een live show van Axxonlab. Kortom, een mooie staalkaart van wat Eindhoven op dance gebied te bieden heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kattekwaad is geen initiatief om de Eindhovense criminaliteit te legaliseren via 'het touwtje door de brievenbus aan de voordeur', maar een collectief van deejees met verschillende achtergronden en smaken die het leuk vinden om muziek te delen. Het kattekwaad dj collectief brengt je de lekkerste en vuigste sets aan elkaar gemixed door ent-house-iaste geluids-schavuiten wiens passie het is om muziek te delen.  Verwacht dus een smeltkroes aan muziekstijlen: acid, deephouse, disco, dubstep, electro, funk, hiphop, house, techhouse, techno gaat door de mixer.

Axxonlab is een minimal (dub) techno live act uit Eindhoven. Deze samenwerking tussen Fen Weijtens en Ricky van Broekhoven. Fen mixt als dj minimal dub techno en heeft zijn roots in de hiphop, reggae en funk. Ricky heeft sinds de 90's het house virus stevig te pakken. Techno helden als  Richie Hawtin, Carl Cox, en Dave Clarke vormen hun inspiratie, en uit al deze invloedden destilleerden ze hun hoogst persoonlijke blend van minimal (dub) techno.

Nachtlampen's welbekende vaste host Bram Van Helden zal ook hier weer een knallende set neerzetten die van Electro naar harde Dubstep gaat en alles daar tussenin! Deze veelzijdige dj heeft intussen zijn sporen neergezet in de dj scene en achter de booth gestaan van o.a. Paaspop, 013, Effenaar, 7th Sunday Festival en Solar festival!

 

Foto's: Effenaar knalt af! in de Effenaar. Door: Thomas Kuijpers