Meet The Streets: ◄◄Re ReWind


Artfull Dodger (UK) + MC Alistair (UK) + DJ Flava + FS Green + Gwise + hosted by: MC Pryme


Meet The Streets gaat de Effenaar weer rocken!

Na geslaagde edities in 2011 zijn we weer helemaal klaar voor 2012! 26 december ging het publiek volledig uit z’n dak, bekeken de mensen met grote ogen naar de show case van X-FLOW, Flexx_N Squad en vroegen ze zich af wanneer het volgende feestje plaats zou gaan vinden.  Zag je hoe het los ging toen Gwise en Flava draaide? De combinatie van Hiphop en R&B classics, Dirty House, Baltimore, Hiphop, Favela Funk, dubstep en Moombahton maakte het publiek helemaal warm. Toen Fs Green achter de decks kroop gingen alle remmen los! Daarom hebben we het volgende besloten; Gwise, Flava en Fs Green komen weer!

Om het plaatje compleet te maken hebben we MC Pryme om het feest op te hypen:  wie is Mc Pryme? Mc Pryme begon zijn carrière als rapper in de Nederlandse groep King Bee, bekend van en bekroond met prijzen om hun twee hiphop klassiekers: ‘Back By Dope Demand’ en ‘Must Bee The Music’. Met zijn mystieke presentatie, rauwe vocalen en hypnotisch stijl, werd Pryme opgemerkt door vele DJ’s en in Engeland en is drie maal verkozen tot beste MC.

ARTFULL DODGER & MC Alistair (UK)

Er is uiteraard weer gedacht aan de extra’s van Meet the Streets: Re ReWind Artful Dodger Classic UK, Garage, 2 step, Bassline. Op 1ste eerste edtite van meet the streets 2012 zal niemand minder dan de 2 step-iconen 'Artful Dodger' (UK) in de Effenaar aanwezig zijn om Meet the Streets te bedienen met de allerbeste 2 step en garage . Remember Craig David ? Dan mag je deze nacht absoluut niet missen.  Heb je de afgelopen keer gemist in Eeffenaar? Vanavond krijg je een herkansing! Degenen die wel aanwezig waren, weten waar het over gaat. Zet 4 februari in je agenda en zorg dat je het niet mist! Dan ben je weer welkom in Effenaar Eindhoven en we hebben weer heel wat voor je klaar staan!