Black Box Revelation


Rock Herk in samenwerking met Effenaar


+ Little Trouble Kids


Voor de derde keer te bewonderen in onze kleine zaal. Het altijd overdonderende Black Box Revelation!

Een nieuwe plaat van Black Box Revelation, dus een nieuwe rockshow in onze kleine zaal. Dat klinkt niet alleen als een mooie traditie, het is een traditie! En die traditie zetten we vanavond voort, want het Belgische garagerockduo heeft een nieuw album dat ‘My Perception’ heet.

Zoals gewend klinkt het album weer als een klokje, of liever gezegd: kathedraalcarillon! Reden daarvoor is dat de productie in hadden was van allround snarenwonder Alain Johannes (o.a. Qotsa, Eleven, Them Crooked Vultures). Knal de video van de single 'My Perception' maar eens aan en zet je koptelefoon op. Dan snap je wat we bedoelen. Die kick is dik!

Na ‘Set Your Head On Fire’ (2007) en ‘Silver Threats’ (2010) tillen drummer Dries van Dijck en gitarist/zanger Jan Paternoster het genre rockduo weer naar een hoger niveau. Eerlijk is eerlijk, de geschiedenis van de rock ’n roll klinkt door in elke noot, maar het wordt allemaal wel gespeeld met een vuur waar menig kwartet een punt aan kan zuigen. Wordt gewoon een rockparty van de grootste orde, net als de vorige twee keer. 

Little Trouble Kids
Het rocknoise duo Little Trouble Kids komt uit Gent, hun album werd geproduceerd door Tim VanHamel (Millionaire) en Ruben Block van Triggerfinger is groot fan. Een lekkere basis voor deze jongen/meisje-band dus. Niet geheel onverwacht combineert het duo de catchy songs van Blood Red Shoes met de gruizigheid van White Stripes. The night of the duo's dus!