Uitverkocht

Gers Pardoel


Zieke Zuiden Presenteert:


+ Braz + Per.verz + Host Skenkie


Hij neemt je mee!

De carrière van Gers Pardoel kende een vliegende start toen hij meewerkte aan ‘Broodje Bakpao’ van The Opposites in 2010. Ook binnen de hiphopscène was hij daarna ineens bekend.

Nog geen jaar later had hij met ‘Ik Ga Hard,’ met The Partysquad, Adje, Jayh en Reverse zijn tweede hit op zak. Deze track werd ruim vier miljoen keer op internet bekeken en stond wekenlang in de hitlijsten. Een aardige manier om een loopbaan in de muziek te beginnen dus, maar Gers bewijst met zijn debuutalbum dat hij gewoon supergetalenteerd is en zijn succes allesbehalve gestolen is.

Inmiddels heeft hij getekend bij het urban label Top Notch, en is dat debuutalbum ‘Deze wereld is van jou’  alweer een tijdje uit. Het is een fris en eerlijk album met vrolijke, uptempo tracks. Met ‘Ik Neem Je mee’ scoorde hij een dikke nummer 1 hit.  Gers staat eind 2011 samen met Guus Meeuwis weer hoog in de hitlijsten met ‘Nergens Zonder Jou’. En ook nu zal dat echt niet de laatste keer zijn. Ga hem zien vanavond en hoor al die dikke hits live voorbijkomen.