Uitverkocht

Orgel Vreten


Hammond Battle: Robin Piso (DeWolff) vs Thijs Schrijnemakers (Wende Snijders, Stereo)


Orgel Vreten is het nieuwe swingende Hammondorgel-project van Robin Piso en Thijs Schrijnemakers!

Een orgel ruig, dansbaar en sexy? Vanavond wel! We presenteren een avondvullend programma met gillende orgelklanken van Robin Piso en Thijs Schrijnemakers, met daarvoor en erna topplaten én visuals van Celluloid Gurus.

Het kan zijn dat bovenstaande namen je zo 1,2, 3 niets zeggen. Nou, let op dan. Robin Piso is niemand minder dan het toetsenbrein van de rockband DeWolff en Thijs Schrijnemakers ken je wellicht nog van de rockband Stereo, de band die gevormd werd in het tv-programma Rock Nation. Of je hebt hem zien zitten achter de toetsen bij een show van Wende Snijders. Uiteraard hebben beide mannen het ontzettend druk met live shows en studiowerk, maar voor Orgel Vreten maken ze graag tijd. Hoe ziet dat eruit? Nou, twee enorme orgels op het podium, die tegenover elkaar staan te brullen. Verwacht flinke gevechten, maar ook gezamenlijke grooves die keihard swingen.  

Het visuele en dj-gedeelte van die avond is in handen van Celluloid Gurus die met hun  8mm projectors de vinyl sleazy groove experience voor en na de show geven. Erg sexy!
 

Klik hier voor voor de Facebook pagina en het Facebook event. + meer info op de Orgel Vreten website