Meet The Streets - Christmas Special


DJ Flava + FS Green + Gwise + Jescow + Redeau Ray + dancers showcase by: X-Flow & Flexx_n Squad + Hosted by Mc Roy Wong


Een nieuwe Meet The Streets! Dat wordt weer een lange nacht met de beste r&b, dirty house en hiphop!

Meet The Streets pakt op deze 2e Kerstdag extra uit! Bereid je voor op de ultieme mash-up van heavy weight champions en brand new talents in the game! Verwacht deze editie een hoop extra’s maar altijd de ouderwetse Meet the Streets vibe. Zoals jullie van ons gewend zijn  komen onze vrienden die ons altijd hebben gesupport langs. De “So You Think You Can Dance”-dansers komen langs, bekende artiesten die op onze festivals hebben gerockt en nog meer lekkers we maken er gewoon met zn allen een onvergetelijke kerstavond van. Fuck Santa and his elves Meet the Streets is in tha house…

X-FLOW
X-flow is een Hip-Hop Dans team van 12 stoere chicks, in april 2011 hebben ze als team Nederland mogen representen op het EK in Parijs.

FLEXX_N SQUAD
Dames! Flexx_N Squad  zijn 8 sterke mannen, once they have arrived nobody can ignore there presents. Be prepared for their showcase!

DJ FLAVA
Een exclusieve dj set van DJ FLAVA. Iedereen kan dit proberen; de zaak runnen. But It's All About How to Run Big!! En dat is wat Flava met je doet. Zijn laatste live set op Meet The Streets kun je beluisteren en downloaden op www.meetthestreets.nl .

FS GREEN
Deze hiphop baas heeft tijdens de vorige Meet the Streets edities allang bewezen dat hij geen groentje meer is. FS Green heeft het bekende MC Biggah fragment uit Holland in da Hood gebruikt in een nieuwe track. Eerder verscheen er al een filmpje waar FS liet zien dat track werkt in de club.

GWISE
Gwise gooit op dit moment hoge ogen met zijn draai kunsten. Hij staat bekend om zijn diverse, strakke en energieke DJ sets. De echte hiphopliefhebbers weten dat stilstaan bij deze DJ onmogelijk is.

GET 1 HOUR OF FAME
Meet The Streets geeft graag nieuwe talenten een podium One hour of fame is voor Redeau-Ray.Zijnliefde en passie voor de muziek is onvoorwaardelijk. Tijdens deze editie van Meet The Streets zal hij een set draaien die je niet alleen kunt horen, maar ook voelen.Iedereen kan zijn of haar hour of fame claimen! Niet goed achter de draaitafels, maar wel goed in poseren of dansen? Meet the Streets is voor iedereen en altijd op zoek naar blije gezichten voor de flyers! Geef je zelf op voor jouw few minutes of fame door een demo of foto te sturen naar info@ministryofenrtainment.nl

Ben jij klaar voor een Meet the Streets Christmas Special? Een nieuwe lading Urban Music met R&B, Baltimore, Hiphop, Favela Funk, dubstep, Moombahton en lekkere house tracks ! wie wil dat niet beleven? Kom en ervaar het zelf op maandag 26 december in de Effenaar!