DJAX IT UP!


Fatima Hajji + Miss Djax + Waldhaus + Salva Trucha + VJ Yzco


Let’s Djax it Up in Techno City Eindhoven!

In de eerste helft van 2012 worden we bijna elke maand verwend met genadeloze Djax it Up parties op verschillende nieuwe locaties verspreid door het land. Maar om onze favoriete Djax it Up locatie niet te hoeven missen, is de Djax it Up van 24 maart gewoon weer in de sfeervolle kleine zaal van de Effenaar.

The Queen of Techno heeft voor ons de volgende helden uitgenodigd:

Fatima Hajji:
De nieuwste aanwinst van Kne’Deep. Haar stijl kan het best beschreven worden als een zware, etnische sound, verpakt in een hoog tempo! In 2010 draaide ze naast Miss Djax in Spanje en de voetjes gingen massaal van de vloer! Haar mixing skills zijn ronduit perfekt te noemen. Reden genoeg om deze mooie zuid Europese chica uit te nodigen om de Effenaar eens flink op de kop te zetten!

Miss Djax:
Deze levende legende is waar Djax it Up ooit mee begonnen is en waar het allemaal om draait! Na zes Djax it Up edities gaat Miss Djax in maart eindelijk weer een solo set doen. Haar sound is uniek en ze weet zichzelf elke keer weer te overtreffen! De combinatie van Miss Djax en de kleine zaal van de Effenaar is pure magie!

Waldhaus:
Naast Dj en live artiest is deze man ook een gerespecteerd producer en zijn doel is om op een innovatieve en expressionistische manier hardtechno over te brengen aan zijn publiek. Dat wordt dus keihard knallen met de meest originele Duitse hardtechno!

Salva Trucha:
In april van dit jaar heeft hij zijn Djax it Up debuut gehad en oh, wat was dat goed! Er werd vanuit alle hoeken om meer gevraagd en vandaar dat dit techno talent van eigen bodem ons weer komt entertainen. Hij draait heerlijke techno met veel energie en een mix van verschillende stijlen maakt het plaatje compleet.

VJ Yzco:
De liefde en passie voor zijn werk is terug te zien in zijn visuals. VJ Yzco is een onmisbaar lid van de Djax family en zorgt ook deze avond voor het visuele aspect van Djax it Up. Met zijn ervaring en skills wordt er een unieke underground sfeer gecreëerd die perfect aansluit op de muziek.