Breek: Drum n Bass o.a. Storm (UK)


line up: Storm (Metalheadz, UK) + Pamb & Harsh (Major League, NL) + Proxima (Breek, NL) + Jake Handz (Aus)


De laatste Breek van 2011!

Het is weer tijd voor Breek! Terwijl de daverende decibellen van de laatste editie nog resoneren, staat er alweer een nieuwe op stapel. En wat voor één! Wederom is hard gezocht naar artiesten voor een knallend programma zoals jullie ondertussen wel gewend zijn. Bereid je dus maar voor op een avond vol donderende beats en basslijnen voor de gevoelige rauwe snaar!

Storm
Eerdere oudgedienden uit de drum’n’bass wereld hebben in Eindhoven laten zien dat ze hun dj vaardigheden nog altijd niet verleerd zijn. Wie herinnert zich niet de set van Maldini bijvoorbeeld, doorspekt met Bad Company klassiekers? Of de snoeiharde, industriële tracks van Dom&Roland? Vanwege deze uitstekende ervaringen is ook voor deze editie besloten een d’n’b veteraan op te trommelen. En dat is niemand minder dan Storm!

Deze pittige dame is zonder twijfel de koningin van het drum’n’bass genre te noemen. Samen met dj Kemistry begon ze in de jaren ’90 een dj duo en de scene zou nooit meer hetzelfde zijn. Zo werd bijvoorbeeld Goldie in hun geliefde muziekstijl geïntroduceerd, wat leidde tot het ontstaan van het legendarische label Metalheadz. Storm had een flink aandeel in het reilen en zeilen binnen deze platenmaatschappij, dit resulteerde dan ook in het grote succes dat Metalheadz tot op de dag van vandaag beleeft en zorgde voor het op gang komen van haar eigen grootse carrière.

Kom luisteren naar een mix van oud en nieuw, en daarnaast om te kunnen zeggen dat je erbij was toen Storm in Eindhoven draaide. Een must voor elke d’n’b liefhebber!

Pamb & Harsh
Daarnaast zullen ook Pamb en Harsh van de partij zijn. Deze twee Rotterdamse dj’s zijn eveneens bepaald geen onbekenden in de scene. Allebei leden van de Elementz crew, en beiden verantwoordelijk voor de majestueuze Major League avonden in de Melkweg. Dan weet je bij voorbaat al dat het goed zit. Deze jongens hebben meer dan genoeg kwaliteiten in huis om de editie denderend af te sluiten!

Jake Handz
Omdat het de vorige keer zo goed beviel is Jake Handz weer gevraagd voor de intro van de avond. Deze Oostenrijker, op dit moment woonachtig te Eindhoven, heeft zich weten te profileren als technisch zeer goede dj met een sterke platenkeuze.

Proxima
Verder zal ook jullie resident Proxima een setje voor z’n rekening nemen. Verwacht een editie die bol zal staan van de tijdloze klassiekers, donkere rollers en verse hitjes om flink op los te gaan. Zorg dus dat je erbij bent, want het wordt weer een memorabele avond!