Neon Glitter Kerstbal (20e editie)


70's, 80's & 90's party


DJ's Jake van K. & Jay Pee (80's & 90's in de grote zaal) + DJ's Mark & Peter K (70's in de kleine zaal) + Frisofeest in het café


Neon Glitter Kerstbal (20e editie)

Zet je witste kerst-smile op en bereid je voor het 20ste Neon Glitter Kerstbal in de Effenaar.

De Effenaar bestaat dit jaar 40 jaar en het Kerstbal is al weer 20 jaar dè Eindhovense party op kerstavond. Jaja, je leest het goed, niet alleen Nirvana’s 'Nevermind' begon in 1991 aan een legendarische zegetocht!

Buiten is het koud, maar binnen bij Neon Glitter sta je er, al dansend natuurlijk, warmpjes bij. De Effenaar pakt weer dik uit met een extra chique aankleding. Waan je in een omgeving met kroonluchters, glitter, glamour, fluweel en een kerstsfeer waarvan je nog maar moet bezien of die tijdens eerste of tweede kerstdag nog overtroffen kan worden. Boven in de grote zaal hoor je de leukste 80's en 90's hits, terwijl beneden de 70's heersen.

Even terug in de tijd; Befaamd is de periode waarin er nog geen voorverkoop was, en het Kerstbal al om zeven uur 's avond begon, in de rij voor de kaartverkoop. We serveerden gluhwein en warme chocomel tegen de kou. En eenmaal binnen was het 70's dat de klok sloeg!

Het Kerstbal anno nu heeft twee extra decennia geadopteerd. In het voorvoegsel Neon Glitter is de dresscode en sfeer van het Effenaar Kerstbal in twee woorden gevangen! Dit is een kerstbal zoals het hoort: Met glitters en glamour en natuurlijk veel muziek. Dus pak je mooiste kleren alvast uit de kast (hint: met een chique uitdossing sla je zeker geen flater deze avond), zet je mooiste kerst-smile op en bereid je voor op een lekker feestje.

Tijdens Neon Glitter zal het cafe bevolkt worden door het Frisofeest. Iedere laatste vrijdag van de maand vindt dit feest voor homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en openminded friends plaats in één van de zalen van de Effenaar en tijdens Neon Glitter op Kerstavond zal het cafe ditmaal Friso-Territorrium zijn. Glitter, glamour, neon, kerst, lampjes, kitsch .... dit spreekt natuurlijk niemand zo goed aan als de feestende Friso's en Frisette's. All we want for Christmas is Friso! Dus vleugeltjes om, galajurken aan, glitters in de haren, strak in de kerst make-up en op naar het cafe. Want deze kerst mag alles uit de kast... ook het publiek!