Popronde


Line up: BlackBoxRed + Rats on Rafts + Popronde afterparty met Kill 'em Mister + Gardenfest


Ook dit jaar doet de Popronde onze kleine zaal weer aan voor de beste 3VOOR12 Hollandse Nieuwe en de altijd spectaculaire afterparty!

Het is weer tijd voor de Popronde! Zullen we nog een keer uitleggen wat dat betekent? Vooruit: Vanavond zie je enkele Nederlandse toptalenten in de kleine zaal voor nul euro. En daarna is er ook nog een dj die je professioneel de nacht in draait. Check hieronder de 3voor12 Hollandse Nieuwe talenten en bereid jezelf voor op coole indie, dikke electro en gruizige gitaren.

Rats on Rafts
De gruizige indiesensatie van het moment is Rats on Rafts, daar gaan we niet over liegen, moeilijk doen of annderszins over liggen zwammen. Deze band heeft het gewoon helemaal begrepen en jij ook als je vanavond naar de Popronde komt in de Effenaar.

BlackBoxRed
Eva en Stefan zijn niet alleen geweldig hip en cool, maar stiekem ook best gruizig, heftig en sexy. Een grungy duo om rekening mee te gaan houden. Kom maar kijken of je het daar mee eens bent. Eh kijken, luisteren natuurlijk!

Kill ‘em Mister
Deze band met Bombay Show Pig-gitarist Mathias Janmaat en zijn vriendin Lenka Boyd kan wel eens hoge ogen gaan gooien na de binnenkort te verschijnen debuut EP. De vierkoppige electro-act is nu al hard op weg om een kleine hype  te veroorzaken. Denk aan Sleigh Bells en M.I.A. en dan nog iets 'kapotter' qua geluid.

Gardenfest
Waan je tussen de planten in een tuin, mooie mensen en....wacht effe...opeens klappen er keiharde beats en zwoel buzzende synthesizers om je oren. Nou gaat het feestje pas echt de goede kant op. De catchy vocalen nemen je mee de nacht in. Al zeggen we het zelf, het zou zomaar de bio van gardenfest kunnen zijn! 

Tijdschema Effenaar:

23:15 - 00:00 Rats on Rafts
00:30 - 01:10 BlackBoxRed

Afterparty
01:45 - 02.15 Kill ‘em Mister
02.30 - 03.15 Gardenfest
tot 04.00 uur dj