Frisofeest


Gezellig met een zachte gay.

De gure herfstwind huilt buiten langs je deur, je kopje warme chocomel smaakt overheerlijk en eigenlijk wil je onder geen beding van je kleedje voor de open haard af .... met uitzondering voor een ding: Het Friso-feest! Ook in November is Friso van de partij, want weer of geen weer, de homo’s gaan tekeer! In de kleine zaal van de Effenaar wel te verstaan.

Voor degenen die het nog niet weten: Wat is dat Frisofeest dan eigenlijk?
Het Frisofeest is ruim 15 jaar geleden onstaan. Toen besloten we Eindhoven kennis te laten maken met een geheel nieuw, bijzonder dansfeest. Het werd tijd voor een up to date party, leuke mensen, een fijne ongedwongen sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen, opgezweept met goede en afwisselende muziek .... en zoiets was in Eindhoven nog niet te vinden. Zo gezegd, en ongeveer ook zo gedaan: Friso werd geboren!
In de afgelopen jaren zijn er dan ook van vele homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends de voetjes van de vloer gegaan tijdens dit altijd gezellige feest! Het motto is immers; Gezellig met een zachte Gay. En die zachte Gay.. is duidelijk aanwezig, net als die gezelligheid! Inmiddels is Friso een begrip in de Eindhovense gayscene, de Brabantse roze bende en wellicht ook wel daarbuiten.

Met onze nieuwe DJ’s, een gepimpte huisstijl, een vers team vrijwilligers en een dosis goede zin gaan we er weer hard tegenaan om voor jullie een superfeest neer te zetten. O kom maar eens kijken, zingt menig kind in deze dagen voor de Sint. En wij... wij zingen het voor jou!
Dus tot snel, Tot Friso?

Stond eerder in