Uitverkocht

Gotye


+ Gabrielle Aplin


Prachtige dromerige popsongs, een kneiter van een hit en op het punt om heel, heel, heel groot te worden!

Als je het nummer ‘Somebody That I Used To Know’ niet kent, dan heb je onder een steen geleefd. Rustig maar, we vertellen het niet door. Maar lees dan wel even verder, want grote kans dat je vanavond langs wilt komen bij de show van Gotye, de Belgische Australiër die kei en keihard door aan het breken is met zijn dromerige popsongs. Zet de video van zijn grote hit hieronder op ‘play’ en lees daarna de volgende alinea.

Gotye heet eigenlijk Wouter de Backer en is in 1980 geboren in Brugge, waarna hij al snel naar Australië verhuist. Hij besefte zelf ook dat Wouter niet zo’n fijne artiestennaam is en besloot te kiezen voor de Franse versie van zijn naam: Gautier, vrij vertaald naar Gotye. Zijn tweede album heet ‘Making Mirrors’ en na een dikke tour in ‘the land down under’ komt hij zijn prachtige popsongs vertolken in Europa. En het mooie is dat jij na het lezen van deze tekst en het luisteren naar ‘Somebody That I Used To Know’ helemaal voorbereid bent om vanavond naar deze show te komen.

Gabrielle Aplin
Gabrielle Aplin is misschien jong, het muzikantenbloed giert door haar Britse aderen. Ze mengt pop en folk op een vergelijkbare manier als Gotye en is al weer toe aan haar derde EP, die 'Home' heet. Waarschijnlijk heb je nog nooit van haar gehoord, maar na vanavond weet je dat Gabrielle over een tijdje zelf het hoofdprogramma verzorgt.