Kraak & Smaak (live)


+ Knobsticker


'Shake it, shake it, shake it baby like a dynamite!'

Decemberfeestjes met Kraak & Smaak zijn altijd fijn!  Vooral nu het nieuwe album 'Electric Hustle' een lekkere, meer electronische feestplaat is geworden. Natuurlijk wel nog steeds met de vertrouwde Kraak & Smaak swing. De muziek gaat tijdens de live shows moeiteloos van nu-disco naar diepe electronische funk, tot van die heerlijke 'alle handjes in de lucht' meebrullers.  

Op het album horen we onder andere Kraak & Smaak's live vocalisten Lex Empress op verschillende tracks en MC Sebastian, de voor een doorbraak staande Britse blueszanger John Turrell, de soulvolle stem van Romanthony (bekend van o.a. Daft Punk's 'One More Time'), Janne Schra (Schradinova en ex-Room Eleven) en die van de New Yorkse funklegende Lee Fields. Ook Fred Wesley, de legendarische trombonist van James Brown doet mee. John Turrell ( vocals van Smoove & Turrell ) zal deze show als special guest aanwezig zijn!

Tijdens de energieke optredens wordt er vollop gedanst. Het toonaangevende Britse dance magazine I-DJ riep K&S uit tot ‘Must See Live Act’, tussen klinkende namen als Chemical Brothers, Moby en Basement Jaxx! 

Knobsticker
Voor de support tijdens de huidige clubtour is het Utrechtse 'drum 'n disco' duo Knobsticker (Dox Records) aangetrokken en die produceren de meest warme synths en beats die ooit in de lage landen zijn geproduceerd.