Handsome Poets


Handsome Poets Kerst Tour 2011


+ Schoonhoven Brass Kwintet


Handsome Poets sluiten het succesvolle jaar af met een speciale kerst clubtour!

En wat een jaar hebben deze mannen achter de rug. Het liedje 'Dance, the War is Over' was een gigantisch succes voor deze jonge rockers en het leverde ze o.a. de 3FM Serious Talent Award 2011 op. In april stonden ze nog in een dampende kleine zaal tijdens Serious Talents On Tour, maar vanavond zijn de rockers de headliners. En dat gaan ze 100% waar maken, kunnen we je verklappen. Ze speelden afgelopen zomer namelijk op niet minder dan 60 festivals! 

 

 


 

Backstage naar een akoestische set luisteren van Handsome Poets?

Wil jij dit jaar de kerstman uithangen en je vrienden uitnodigen voor een backstage traktatie van de Handsome Poets? Dat kan!
De Handsome Poets geven voorafgaand aan hun optreden in de Effenaar namelijk een intiem kleedkamerconcert, waar jij samen met je drie beste vrienden bij kan zijn!

Wat je moet doen om kans te maken?
Deel deze concertposter op je facebookwall & zet erbij waarom jij en je vrienden dit kerstkado verdienen! Zo simpel is ‘t!

Winnaars krijgen een personal message van de heren, dus koop je kaarten, post de poster en bezorg jezelf en je vrienden een superrrrrkerstkado!