Shaking Godspeed + Traumahelikopter


Shaking Godspeed + Traumahelikopter

Shaking Godspeed gaat als een speer! Sziget, supports Deep Purple, een buitenlandse tournee en gelukkig ook nog een gaatje voor Eindhoven!

Het zou ons niets verbazen als deze mannen al honderden keren hebben gespeeld in hun korte bestaan sinds 2010. En wat een dikke rockmachine is Shaking Godspeed geworden door dat vele touren! Hun sound houdt het midden tussen gruizige 'Stooges' garage en stevige hardrock met een scheut soul. Naast de zang van gitarist Wout Kemkens -ja die van Bloody Honkies- houdt een oud Philips orgeltje de boel lekker bij elkaar. Hun plaat 'Awe' wordt zowel in binnen- als buitenland meer dan hartelijk onthaald en als je nog twijfelt, check het indrukwekkende CV nog maar eens die deze drie mannen in 'no time' hebben opgebouwd. Shaking Godspeed heeft geen speciale outfits, grote vuurwerkshow of andere randzaken nodig om keihard te rocken en net zo hard te overtuigen.

Traumahelikopter
Maar dan zijn we er nog niet vanavond, want voor de eerste hulp bij rock komt vanavond de Groningse band Traumahelikopter ingevlogen. Stijl? Garagepunk die rammelt, snijdt, zelfs pijn doet, maar o zo lekker is om de oortjes mee te verdoven! Het is niet de vraag of je vanavond afkomt, maar hoe laat. De klok slaat namelijk kwaliteitsgarage van het hoogste Neerlandse niveau.