Meet The Streets


line-up: Dah Costah vs Dirty Dice + Shurendi + Hosted By Mc Roy Wong


Een nieuw seizoen, een nieuwe Meet The Streets! Dat wordt weer een lange nacht met de beste r&b, dirty house en hiphop!

Na 4 geslaagde avonden zijn we weer helemaal klaar voor de volgende editie! 18 Juni ging het publiek volledig uit z’n dak tot in de kleine uurtjes.  Zaterdag 10 september is het weer zover! Dan staat de Effenaar weer afgeladen met de mooiste boys en girls die samen komen genieten van het dopeste Hiphop feestje van Nederland.

Wat is er dan zo dope aan? Nou, wat dacht je van die altijd even dikke line-up vol met talenten van eigen Nederlandse bodem, de zomerse smaak van de cocktails, en natuurlijk het Brabantse publiek dat sowieso los gaat als geen ander.

Met deze talenten van eigen bodem wordt natuurlijk niemand minder dan Dah Costah vs Dirty Dice bedoeld. De avond zal opgewarmd worden door Dj Shurendi. Daarnaast zal MC Roy Wong de mic in gebruik nemen om de avond in goede banen te leiden. Met zijn smooth en creatieve vocals weet hij net dat beetje extra te geven aan een avondje Meet the streets.

Zaterdag 10 September krijg je een herkansing! Degenen die wel aanwezig waren, weten waar het over gaat. Zet dus een dikke kruis op 10 september in je agenda en zorg dat je het niet mist!