Kensington (verplaatst naar 5 april 2012)


+ supports


Kensington keert terug naar kleine zaal voor een nieuwe rockshow.

Let op: het concert van Kensington is verplaatst naar 5 april. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Statement vanuit de band:

“De release van het nieuwe album, dat in het begin van 2012 gepland stond, heeft enige vertraging opgelopen, en omdat de band alleen mét een nieuwe plaat aan de tour wil beginnen, is besloten de tour een ruime maand uit te stellen. Zanger Eloi Youssef legt uit: "We wilden onszelf bij deze plaat aan alle kanten overtreffen, en er ging iets meer tijd in de opnames zitten dan we aanvankelijk dachten. Omdat we de mensen wel graag de kans willen geven om kennis te maken met onze nieuwe liedjes voordat we aan de tour beginnen, hebben we besloten de de shows eventjes uit te stellen."

--

Het gaat meer dan lekker met Kensington. Zo speelden de mannen in 2011 niet alleen op het Exit Festival in Servië, maar doen ook ‘even’ twee shows in Indonesië.

Eind juli 2010 verscheen het debuutalbum 'Borders', dat werd geproduceerd door James Kenosha in het Engelse Leeds, in de studio van Nick ‘Peanut’ Baines, de toetsenist van Kaiser Chiefs. De mastering was in handen van een andere Engelsman, John Davis (o.a. U2, Arctic Monkeys en Snow Patrol). Borders werd officieel gelanceerd in een uitverkochte Ekko in Utrecht. Dat is op z'n zachtst gezegd een aardige start van je band. Afgelopen oktober is er opeens een nieuwe single ´We Are the Young´ en als alles goed gaat is er begin 2012 een nieuw album van Kensington! Had jij nou eigenlijk al een kaartje?

Stond eerder in