Hooverphonic


+ Houses


Hooverphonic met nieuwe zangeres en vers album naar de grote zaal!

Het Belgische Hooverphonic komt voor de vijfde keer langs in de Effenaar en dat is eigenlijk al reden genoeg voor een mooi cocktailfeestje in 60's stijl. Niet alleen is er met Noémie Wolfs een fantastische opvolger voor zangeres Geike Arnaert gevonden, Hooverphonic bracht afgelopen jaar alweer hun achtste album uit dat vrijwel direct de platina status kreeg.

Hooverphonic gaat ondertussen al meer dan 12 jaar mee en kende in die jaren vele (internationale) successen. Op ‘The Night Before’ bewijzen de leden dat de rek er nog lang niet uit is. Hooverphonic klinkt tegenwoordig namelijk meer dan ooit als een échte band.

Nieuwe zangeres Wolfs sluit muzikaal naadloos op de mannen aan en weet misschien nog wel beter dan haar voorgangster een indrukwekkende muzikale trip te creëren. Al is de psychedelica op het nieuwe album wat meer naar de achtergrond verdrongen en heeft Hooverphonic flink uitgepakt met surfgitaren en strijkers. Het is wachten op het moment dat deze Belgen een uitnodiging krijgen voor een plaatsje op de nieuwe James Bond-soundtrack. Het zou meer dan verdiend zijn!