Afgelast

Simple Plan (wordt verplaatst naar nader te bepalen datum!)


+ Makebelieve


De enige Nederlandse clubshow van de Canadese punkband Simple Plan!

Het concert van Simple Plan gaat niet door. Wegens stemproblemen van de zanger worden een aantal shows van deze zomer verplaatst naar de voorjaarstour. Hieronder valt ook de show in de Effenaar. De nieuwe datum is nog onbekend, maar zal vallen in de periode februari en maart wanneer de band terug komt in Europa.

De Effenaar zal de datum voor het nieuwe concert zo snel mogelijk bekend maken. De kaarten voor deze uitverkochte show blijven uiteraard geldig.

Op de website van Simple Plan is een videobericht van de band te zien en een persoonlijke uitleg van de zanger te lezen.

Stop de persen! Simple Plan komt de Effenaar rocken en een nieuw album is onderweg! Yihaa! Dat vierde studioalbum van de Canadese poppunkers Simple Plan heet ’Get Your Heart on!’. Het belooft weer een heftig mixpotje te worden van vette punk en catchy pop met gasten als Natasha Beddingfield en rapper K’naan. De singels van dit album blijven ongetwijfeld net zo hard in je hoofd hangen als ‘Your Love Is A Lie’, ‘Welcome to My Life’ en al die andere krakers van de mannen.

De eerste single van ‘Get Your Heart On’, genaamd ‘Jet Lag’ is al megahit geweest op 3FM, dus die ken je vast al. De rest van het album kan je horen vanaf 17 juni, want dan verschijnt het in Nederland. In de grote zaal van de Effenaar gaat Simple Plan op 27 augustus snoeihard los met hun nieuwe songs die -zo hebben ze beloofd- weer ouderwets uptempo en energiek zijn. En alle hits van de eerdere albums komen uiteraard ook voorbij. Dit is het concert van het jaar en de enige clubshow in Nederland. Warm die stembanden maar vast op, want meezingen zal je!