Lektroluv Labelnight: Dr.Lektroluv + Sound of Stereo e.a.


hosted by DR'OP


Line up: Dr. Lektroluv + Sound of Stereo + Style Beats Liberation Front


Lektroluv Labelnight: Dr.Lektroluv + Sound of Stereo e.a.

Onze goeie groene vriend komt, en neemt zijn kameraden Sound of Stereo mee. Dit belooft een lange nacht met de beste electrohouse! Onze lokale helden van DR'OP zijn de hosts.

Wie gaat er toch schuil achter dat grote groene masker? Iemand die zijn zaakjes goed op orde heeft in ieder geval. Want Dr. Lektroluv is uitgegroeid tot een fenomeen, zoveel is wel duidelijk. Als The Man With The Green Mask ten tonele verschijnt, wordt het één grote heerlijke janboel. De ultradikke electrosets van Lektroluv staan vol verrassingen. Van Jimi Tenor naar Front 242 en van Felix Da Housecat naar Boys Noize: zolang het jou maar aan het dansen krijgt.

Deze Lektroluv Labelnight heeft heel wat in huis. De beste dokter neemt namelijk Sound of Stereo mee en dan weet je wel hoe laat het is. Of liever gezegd, hoe laat het gaat worden. Laat dus! Natuurlijk is er een dikke Eindhovense tint aan dit briljante feest. De Eindhovense dj Style Beats Liberation Front neemt namelijk ook plaats achter de draaitafel. Dikke eclectrobeats met een dikke gruislaag, dit toptalent mixt stoere rock ‘n roll met de dikste dance tracks.

Deze bijzondere avond wordt gehost door onze vrienden van DR’OP en dat die weten hoe je er een feest van maakt is inmiddels geen geheim meer in het Eindhovense!