Uitverkocht

Alex Clare


+ AKS


Alex Clare

Alex Clare ken je van de single 'Too Close'. Alex en zijn band maken verrassende soul met invloeden uit de dubstep, reggae en rock. Voor fans van James Blake, Jamie Woon en Jamie Lidell.

Alex Clare lijkt geboren voor de hitlijsten. De blanke soulzanger uit Londen heeft een stem die je op elk genre kan plakken zonder dat het ook maar ergens vreemd of nep gaat klinken. Zijn nummer ‘Too Close’ was onlangs dan ook de megahit op radio 3FM en met een ontzettend chique producersteam achter zich -Diplo en Switch (samen Major Lazer)- komt daar binnenkort ongetwijfeld nog veel meer moois bij.

Goed, als je nu denkt, waar hebben ze het over bij de Effenaar, we zullen je even een gevoel geven van Alex Clares muziek; Denk aan gruwelijke mooie popliedjes met een stoere soultwist a la Jamie Lidell, overgoten met een lichte dubstep saus zoals je die kent van Jamie Woon en James Blake. Als je nou nog geen flauw idee hebt, dan moet je maar even snel luisteren en kijken naar de video van ‘Too Close’ hieronder. En als je dan eindelijk begrijpt wat we bedoelen als we zeggen ‘dat deze meneer heel groot gaat worden’, dan moet je ook maar eens naar zijn Facebook-pagina surfen voor onder meer de prachtige Prince-cover ‘When Doves Cry’. Kom naar deze show in de kleine zaal, want Alex Clare gaat de boel in vuur en vlam zetten met zijn prachtige liedjes. Dat is beloofd!