DR'OP


electro - raw disco - bangers


line-up: Kobuz + The Longmen + Cursed P + Style Beats Liberation Front


Het gaat er weer op bij DR'OP!

Zo vlak voor de zomer knalt DR’OP nog 1 maal het dak van de kleine zaal eraf. Na een zeer succesvolle editie tijdens koninginnenacht waar o.a. The Subs en dj Feadz geen spaan heel lieten van de grote zaal staan deze 5e editie een aantal gasten te trappelen om te laten zien er minstens net zo’n groot feest van te kunnen maken. Denk aan een gezonde dosis; WhomadeWho, Justice, Housemeister, Mr Oizo, Bot’ox, Riton, Siriusmo, Grauzone, Chemical Brothers, Boys Noize, Cassius, Skream, Daft Punk, Holy Ghost, Bag Raiders, Jupiter, Robyn, LCD Soundsystem en vast nog veel heel veel meer! De gastheren van Style Beats Liberation Front en The Longmen stellen met trots aan u de volgende twee gast acts voor:

Cursed P
Willem van der Ploeg alias Cursed P is allang geen onbekende meer in de electro scene. Hij deelde op de grote festivals en poppodia als STRP, 013 en Metropool al het podium met wereldacts als Digitalism, Zombie Nation en Slagsmalsklubben. Willems grote voorbeeld Erol Alkan staat ook hoog op het DR’OP verlanglijstje maar waarom iets van ver halen als het goede dichtbij huis te vinden is! Cursed P stond recentelijk aan de wieg van het verse Little Globe Records, wat in de toekomst garant zal staan voor dikke Brabantse Beats!

Kobuz
Als medewerker van i4-muzique zit Kobuz (Seulement) bovenop de nieuwste technische snufjes. De tijd dat een dj met een koffertje vol vinyl naar een optreden kwam is dan ook lang geleden. Kobuz is bij de tijd en maakt maximaal gebruik van de nieuwste technologische mogelijkheden in de muziek. Zo tovert uit doosjes versiert met flikkerende lichtjes de dikste overgangen die er in het dj vak maar te bedenken zijn. Van old skool deep house tot techno en van club tot breaks echters altijd overgoten met een flinke dosis electro.

Zoals gezegd zullen deze 2 gasten omlijst worden door local electro-clash heroes The Longmen en enfant terrible Style Beats Liberation Front. Dit is hoe we bij DR’OP een feestje geven, zorg dat je erbij bent!