Frisofeest


Dj Zupa & JB77 + DJ SPACEboy


Gezellig met een zachte gay.

De zomer is aangebroken! De tijd van zon, zee, strand en cocktails komt er weer aan. Maar ook de tijd van zand in je zwembroek, verbrande neuzen, lastige proppers, hordes touristen en bergen souvenirs die je toch eigenlijk nooit gaat neerzetten. It’s a cruel, cruel summer. Wij brengen je deze maand gelukkig enkel het beste van de zomer: We gaan op vakantie met Friso!

De laatste vrijdag van de maand is het weer tijd om the boys and girls of summer te laten feesten in de kleine zaal van de Effenaar. Al meer dan 15 zomers lang laten we voetjes van de vloer gaan in de vakantie-editie van ons feest. Vele homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends zijn jullie al voorgegaan, in koude en warme zomers, regen of zonneschijn. Maar wat voor weer het buiten ook is, binnen zullen de temperaturen flink stijgen met de beats van onze DJ’s. Vamos a la playa, a mi me gusta bailar. El ritmo de la noche, sounds of Friso!

Het lijkt wel alsof je in het buitenland bent, een soort voorproefje van je eigen vakantie. Vandaar dat er ook de mogelijkheid is even een kaartje naar je vrienden thuis te sturen zodat zij later kunnen zeggen: “We know what you did last summer!” Het juiste antwoord? “Duh. Ik was op Friso, waar was jij?” Pak je koffers maar alvast in en trek je meest zomerse vakantie outfit aan. Zelfs je korte broek mag mee .... al moeten de slippers nog wel geschikt zijn om te swingen natuurlijk.

Het belooft een warm feestje te worden en we hopen dan ook dat jullie nog lang zullen zeggen: “Weet je nog.... Back in the summer of ’11?” Dus smeer je goed in en neem je zonnebril mee, want het is summer in the city of Eindhoven. The sun will be shining, tonight!!

Tot zon! Tot snel! Tot Friso!
 

Stond eerder in