Uitverkocht

FYWFE afterparty: Wir Lieben Berlin


Zaal: Alex Bau + Jan Liefhebber + Jack Wax, Foyer: Andrea Cichecki + Robob + Tommie Frencken, Café: Drago + Raoul Santos


De Officiële FUCKYOUWEREFROMEINDHOVEN Afterparty met 3 area's!

 

Wir Lieben Berlin is de officiële afterparty van FUCKYOUWEREFROMEINDHOVEN. FYWFE is het geesteskind van Olav Acker. Na initiatieven als De Villa, Oirschotsedijk, Anticlub, Goodlife en Minimalplus in de Eindhovense underground, legde hij zich drie jaar geleden toe op een lokaal techno evenement. FYWFE biedt lokale organisaties dan ook een podium om zich te presenteren aan een breed publiek.

Dit jaar gaat FYWFE alweer zijn derde editie in. Omdat de Effenaar fan is van dit soort lokale initiatieven, is de Effenaar op 10 september dan ook de plek waar de officiële FYWFE afterparty plaatsvindt.

Die afterparty staat dit jaar in het thema van Berlijn. En om helemaal in stijl te blijven, blijft de entree laag. Kaarten kunnen aan de kassa gekocht worden en kosten € 5,00. Daarnaast is de afterparty opgedeeld in drie ruimtes, met drie verschillende gradaties in hardheid. Voor ieder wat wils dus!

Programma:

Kleine zaal – hard

Alex Bau
Deze Duitser draait knoertharde underground techno. 130 BPM en dan toch blijven grooven, Alex Bau kan het. Hij werd bovendien recent in een publiekspoll van Raveline magazine verkozen tot 1 van de top 20 Duitse techno dj's . Hij heeft een ook nog het eigen label Credo, dus vrije tijd is werk bij Bau!

Jack Wax
What’s in a name? Bekend van eigen feesten zoals Pro Techno. Deze technoman komt uit Veldhoven, dus is nog een lokale held ook. Wax heeft een eigen label Flatlife Records.

Jan Liefhebber
Deze Nederlander draait Duitste techno pur sang. Hij zit op Highland Beats, het bekende electro en techno label uit Nijmegen en organiseert daarnaast veel eigen feesten in Waalhalla Nijmegen.

Foyer – medium

Tommy Frencken
Frencken is bekend van de Mono40 & Minstens feesten. Zijn stijl valt te omschrijven als een mooie mix van deephouse en techno. De koffers van Tommy zitten altijd vol met kwaliteitsplaten uit ieder genre!

Robob
Kan alles draaien en heeft overal gestaan. Deze Eindhovense alleskunner is bekend van Dommelvallei, Te Moeilijk en stond al vele malen in de oude Effenaar. Zonder hem is een Eindhovens feestje gewoon niet compleet.

Andrea Cichecki
De enige vrouw in het gezelschap is Andrea Cichecki. Deze dame uit Geldrop ken je wellicht van haar eigen feesten Dust!, die in Eindhoven en omgeving plaatsvinden. Haar stijl is variërend van Diepe meeslepende house tot dikke organische techno.

Café – zacht

Raoul Santos
Hij draaide op feesten als Stekker en Planet Rose. Zijn style is warm, diep en met een steengoede groove. Santos werd al op jonge leeftijd gegrepen door uiteenlopende stijlen als hip hop en klassiek en dat hoor je terug in zijn warme en vloeiende sets.

Drago
Bekend van zijn eigen feesten Groener Gras die overal en nergens, maar in ieder geval in Eindhoven plaatsvinden. Zijn stijl varieert van funkie tot underground electronisch. Hij maakt de koudste nacht zwoel en zweterig.