Coffin Carnival IV: o.a. The Monsters + Bang Bang Bazooka + The Pharaohs + V8 Wankers


line up: The Monsters (CH) + Bang Bang Bazooka (NL) + V8 Wankers (GER) + The Pharaohs (UK) + Sushi Express (BE) + Dead Cat Stimpy (NL)


Coffin Carnival IV: o.a. The Monsters + Bang Bang Bazooka + The Pharaohs + V8 Wankers

De vierde editie van Coffin Carnival belooft wederom een rockend programma vol psychobilly, punkrock en garagepunk!

De line up voor Coffin Carnival is compleet! Ook dit jaar belooft het festival weer een killer line-up met de beste psycho, punkrock en garagepunk.

The Monsters (CH, exclusive Benelux show!)
The Monsters zijn gruwelijk eng, met vetkuiven waar een dikke laag bottenstof op ligt en met gruizige rock ‘n’roll waar de meisjes met afschuw toch stiekem heel fijn op dansen. Deze heren uit Zwitserland onder aanvoering van de legendarische Beat-Man -platenbaas van Voodoorythm Records en bekend van one man band Reverend Beat-Man- zijn de onbetwiste headliners van deze editie van Coffin Carnival. Na 7 albums, tientallen singeltjes en shows van Japan tot Spanje is dat wel aan ze toevertrouwd.

Bang Bang Bazooka (NL)
Voor het eerst op Coffin Carnival, Eindhovens' finest! Sinds jaar en dag internationaal geroemd vanwege haar ruige rockabilly en een graag geziene gast op de grote psychobilly festivals. Met een nieuw album onderweg en een nieuwe samenstelling (drummer en bassist) gaan de rockcity helden er weer vol tegenaan.

The Pharaohs (UK)
The Pharaohs is typisch zo’n psychobilly band die in de scene een legendarische status heeft. De groep komt uit Engeland en staat bekend als een van de grondleggers van het genre. De band nam een break van tien jaar, maar is op dit moment weer helemaal red hot!

V8 Wankers (GER)
Ook in Duitsland wordt flink gerockt, dat is geen geheim. De V8 Wankers zijn daar een goed voorbeeld van. Deze ruige rockers zijn sinds 2000 aan de weg aan het timmeren en die weg leidde hen al langs honderden podia in Europa. Verwacht dus een geoliede machine op de planken.

Sushi Express (BE)
Uit het Belgische Zele komt Sushi Express en die gaan de boel vanavond ongetwijfeld op scherp zetten. Om je naar een hapje met rauwe vis te noemen is al best gewaagd en dat is hun heftige psychobilly ook! Ze zijn namelijk niet vies van een flinke dosis punk in in hun billy. Op dit moment zijn de heren hard aan het schaven aan nieuw materiaal en reken maar dat dat rockt.

Dead Cat Stimpy (NL)
One man bands zijn misschien ontzettend hip, maar lang niet altijd goed. Dead Cat Stimpy is dat dat dus wel! Hij tovert in zijn eentje een bak smerige psychobilly tevoorschijn waar je groen van wordt. Af en toe zet de beste kat ook nog een rock ’n roll evergreen op zijn setlijst, maar dan wel op z’n Dead Cat Stimpies uiteraard.

Tijdschema:
EF Sushi Express 20:00 - 20:30
RA The Pharaohs 20:40 - 21:25
EF Dead Cat Stimpy 21:35 - 22:05
RA Bang Bang Bazooka 22:15 - 23:00
EF The Monsters 23:10 - 00:10
RA V8 Wankers 00:30 - 01:30
(EF = Effenaar / RA = The Rambler)