Waylon


+ Falco Luneau


Na twee succesvolle jaren komt Waylon terug met een nieuwe plaat. Daar hoort natuurlijk een grote show in de Effenaar bij!

De eerste single van Waylon's nieuwe album heet 'The Escapist'  en die heb je vast al gehoord op de radio. Dat nieuwe album verschijnt overigens op 4 november en staat vol met heerlijke funk, soul, pop, rock en uiteraard de fijne stem van Waylon.

Na aanvankelijk te beginnen als drummer wordt al op vroege leeftijd duidelijk dat zingen Waylon’s bestemming is en muziek zijn lust en leven.
Waylon’s carrière neemt een vlucht wanneer hij via producent Joey Balin de mogelijkheid krijgt om in Amerika op te treden met zijn idool Waylon Jennings. Na een tour van een jaar en het plotselinge overlijden van Jennings keert Waylon met een wereld aan ervaring rijker terug naar Nederland.

In Nederland zet Waylon diverse projecten en bands in het popcircuit op. Mede hierdoor ontwikkelt hij zijn eigen divers gekleurde sound. Hij haalt de finale van 'Holand's Got Talent'  en met het team dat verantwoordelijk is voor meerdere internationale successen (als James Morisson en Jason Mraz) wordt een uniek en mede door hemzelf geschreven debuutalbum 'Wicked Ways' gemaakt. na een heftig jaartje in de privé sfeer keert Waylon nu terug met een rauw en puur album.

Falco Luneau
Wat een verhaal heeft deze singer-songwriter. Zijn Oostenrijkse vader was skileraars en werd verliefd op een Nederlandse meisje. Dat meisje bleef hangen en werd de moeder van Falco en zijn broer. Na te zijn opgegroeid in de Alpen en de halve wereld te hebben afgereisd gaat hij aan de slag als skileraar, geheel in familietraditie. En wat gebeurt er? Hij wordt verliefd op een Nederlands meisje! Inmiddels woont Falco in Friesland en is druk bezig om zijn muzikale carrière op de piste te zetten. Je kent hem van zijn single‘I’m Still Pretending’ en zo niet, dan ken je hem na vanavond als hij de sterren van de hemel zingt in het voorprogramma van waylon.