Slayer


Er zullen vanavond nog dagkaarten aan de deur te koop zijn.


+ special guest: Pestilence


Slayer

Extra Eindhovense show van deze metal giganten, met het legendarische Pestilence als support!

 
Wegens werkzaamheden aan het spoor, wordt de show van Slayer met een half uur vervroegd. Het tijdschema van de avond ziet er nu als volgt uit:

19.00 uur: Deuren open
20.00 uur: Pestilence
21:00 uur: Slayer

Slayer speelt tot maximaal 22.45 uur. En er zijn nog kaarten!Begin jaren ’80 begonnen als coverband van Judas Priest en Iron Maiden, maar uitgegroeid tot één van de grote vier, naast Metallica, Megadeth en Anthrax: Slayer! En we kunnen ze eindelijk verwelkomen in de Effenaar. Je snapt het, we zijn supertrots en kijken ontzettend uit naar de show van deze kerels!

De metalheersers onder leiding van zanger/bassist Tom Araya zijn inmiddels op leeftijd aan het raken, maar qua explosiviteit en strakheid zit het nog helemaal snor. Laten we eerlijk zijn: drummer Dave Lombardo en gitarist Kerry King zijn natuurlijk onaantastbaar als echte metalheads. Ze bewezen dit onlangs nog in het Eindhovense Klokgebouw en als je daar bij was, dan weet je dat het echt niet zinloos is om Slayer nog een keer aan het werk te zien in een meer intieme setting.

We kunnen het verder wel gaan hebben over het briljante laatste album ‘World Painted Blood’ of hun eerste show in Eindhoven in jongerencentrum Dynamo in 1985, maar dat heeft eigenlijk niet zo veel zin. Slayer moet je zien, horen, beleven en voelen!

Overigens speelt gitarist Gary Holt van Exodus mee in de Effenaar. Hij vervangt de door een vleesetende bacterie uitgeschakelde Jeff Hanneman!

Speciale gasten vanavond zijn de legendarische metalheren van Pestilence die onlangs hun nieuwe album 'Doctrine' presenteerden. Deze Nedrlandse metalgiganten gaan vanavond voor een ouderwets goeie supportshow zorgen, dus kom op tijd!