Meet the Streets - Easter Edition


Phalereau + Nizzle + FS Green + Mirwais & David Gravell + Mc Bizzey


Ook Pasen laat Meet the Streets niet zomaar aan je neus voorbij gaan! Paasontbijtjes met familie, paastakken versieren, of eitjes zoeken? No way! Zondag 24 april, op eerste Paasdag, ben je gewoon weer uitgenodigd om in de Effenaar te komen rocken tijdens Meet the Streets - Easter Edition.

Je favoriete dj’s zullen op hun paasbest voor de dag komen, en je wegblazen met dope hiphop en urban beats, gemixt met een vleugje dubstep, house en electro. Dit samen met bijzondere live- acts en uiteraard een losgaand publiek, gaat er sowieso voor zorgen dat jij jouw paasei wel kwijt kan deze avond.

Om deze speciale Easter Edition te vieren staat FS Green weer voor je klaar. Deze hiphop baas heeft tijdens de vorige Meet the Streets editie allang bewezen dat hij geen groentje meer is.
Hij gooit hoge ogen met zijn eigen producties en remixes van o.a. Flinke Namen’s track 'Hoeren'. Eind 2010 viel hij dan ook in de prijzen tijdens de State Awards voor beste dj en beste producer.

Daarnaast komt de onmisbare factor van de avond, en inmiddels Meet the Streets resident ‘Nizzle’ zijn ding doen. Echte hiphopliefhebbers weten dat stilstaan bij deze dj haast onmogelijk is. En als verrassing uit het paasmandje wordt niemand minder dan Phalereau a.k.a. Valeria Zeno getoverd, je weet wel.. die leuke presentator bij BNN.

Als extraatje zal tijdens deze editie ook de kleine zaal geopend worden. Daar kan je terecht als je zin hebt in wat afwisseling met house, minimal en electro. Ja, aan alles is gedacht! Dit wordt verzorgd door de local talents, Mirwais & David Gravell, en Semrooy.

Cancel dus al die paasontbijtjes op tweede Paasdag, en zorg dat je erbij bent! Koop paashaastig je ticket, want een ding is zeker.. Meet the Streets paast je er een knallend feestje voor terug!