DR'OP: o.a.TWR72


Line-up: TWR72 + The Longmen + Style Beats Liberation Front


Het zat er natuurlijk aan te komen, dat wist iedereen: DR’OP IV. Na een kneiter van een derde editie met de Vlaamse helden van The Oddword & grote verassing VNNR, nog steeds te bewonderen op die vettige DR’OP video, staat vanavond DR’OP nummertje 4 voor de deur. Op deze zaterdag wordt de kleine zaal van de Effenaar in Eindhoven weer omgebouwd tot dampend electro / disco hol, waar je voor een luttele drie euro onbeperkt uit je dak mag gaan.

Eindhovens eigenste electro-clash pioniers The Longmen gaan deze avond, en dus ook je oren, openen met een unieke set van de nieuwste disco tunes en bangende electro classics zoals je ze alleen maar van The Longmen kent. Zie dit alles als een pittig voorgerecht voor onze gasten uit Amsterdam, of ook Amstereo, zoals ze het zelf beter omschrijven.

TWR72 komt namelijk eindelijk weer eens naar Eindhoven. Vroeger gestart als The Walk & Rogerseventytwo maar nu dus onder die korte naam, hebben deze 2 knapen zich flink weten te profileren als dè nieuwe electro / future techno producers van onze hoofdstad. Luister voor de lol of voor de serieus maar eens naar hun klapper Tunnel, dat leverde ons al instant kippenvel op! Op DR’OP zal TWR72 hun eigen tracks aan elkaar lijmen met muziek van hun, inmiddels, vrienden: Brodinski, Laidback Luke, Bart B. More, Zombie Nation en uiteraard Erol Alkan, die zelf een uitgesproken liefde heeft voor TWR72’s muziek!

Als kers op deze toch al smakelijke taart zal die andere electro banger uit Eindhoven zijn beats over de zaal uitstrooien; Style Beats Liberation Front brengt zijn lading knetterende tracks en stampende rauwe disco weer mee, wat ter plekke samen gesmolten wordt tot een smakelijk, maar toch ook zeker vettig brouwsel van electronische muziek.

Een dikke 100% garantie dat het ook vanavond weer DR’OP gaat in de Effenaar in Eindhoven!