GirlsLoveDjs


Line-up: Real El Canario + Mirwais & David Gravell + Henzel & Disco Nova + Jaziah + Les Deux + MC Ron Simpson


Weer heerlijk sullig 10 keer op één dag gekeken of je veter los zat, of zelfs nog slappere grappen moeten doorstaan? Knal de frustraties over de flauwe 1 april grollen van je af. Wij gaan je daarbij helpen, GirlsLoveDJs komt namelijk weer naar Eindhoven de Gékste!

Les Deux
, onze sfeermakers trappen af om de menigte meteen op een roze wolk te krijgen met hun heerlijke eclectic sound. De runner-up is tevens een duo, frontmannen van het immer populaire collective VAgE gASTEN, wij presenteren u: Henzel & Disco Nova. De belangrijkste voedingsbronnen van 22tracks staan klaar om je te verwennen met heerlijke snerpende electro en kewle fidget sounds.

Dan is het de beurt aan onze trouwe resident en GirlsLoveDJs voorman Jaziah, deze gozer weet elk publiek buiten zinnen te krijgen en zal ondertussen zorgen voor een big smile op de gezichten van Mirwais & David Gravel die in een gespreid bedje terecht komen. Deze Brabantse publiekslievelingen staan te popelen om hun opwachting te maken tijdens deze unieke editie!

Is het dan nou eindelijk afgelopen in de Effenaar? Pfff, natuurlijk niet. We gaan zelfs nog een tandje harder met de ‘Tornado van Tenerife’, mister Real El Canario is in the house! Deze man sluit altijd exclusief met GirlsLoveDJs een partygarantie af… We know, right!

Als kers op te toch al te grote taart staat MC Ron Simpson ook nog even paraat om de orkaan aan nummers vocaal te ondersteunen.