Minimum


Line up: Nakadia + Kaiserdisco + meer namen volgen!


De derde editie van Minimum belooft weer de beste techhouse in een tof decor!

Vanavond is het weer tijd voor de dikste techhouse, techno en minimal avond Minimum. Deze avond vindt voor de derde keer plaats in de Effenaar. Na een flitsende start op Lakedance afgelopen zomer, betrok het Minimum concept al twee keer eerder de Effenaar en zal dit 9 april voor de laatste keer doen tot de zomer weer aanbreekt. Daarna is Minimum namelijk tot twee keer toe, outdoor terug te vinden op Lakedance met een dikke eigen stage!

Maar eerst Minimum in de Effenaar dus! Tussen 22.00 uur en 04.00 uur presenteren (inter)nationale artiesten het allerbeste op het gebied van de verschillende stromingen in de techno scene.

Degenen die de Minimum Facebook Page in de gaten hebben gehouden, zagen dat Nakadia als eerste artiest bekend is gemaakt! Deze schone Thaise is de onbetwiste nummer 1 DJ van haar thuisland en hard bezig Europa te veroveren met haar energieke sound en performance. De overige dikke namen op de line-up, info en leuke nieuwtjes zullen in de komende weken bekend worden gemaakt via de Minimum Facebook Page. Dus meld je aan, hou het allemaal in de gaten en weet het als eerste! Klik hier voor de afterpics van de laatste editie van Minimum.