Woody & Paul - Album Celebration


+ Mozes and The Firstborn + Ernest van Aaken + Josine's Hot Dog and Merchandise Stand + Freeloaders DJ set + Expo by Joshua van Iersel


Woody & Paul - Album Celebration

Woody & Paul presenteren nieuw album 'Heroes and Zeros' met minifestival.

Het was even wachten, maar dat wachten wordt beloond. Het nieuwe Woody & Paul album ‘Heroes and Zeros’ komt op 15 april uit bij het label Cool Buzz Records en bevat 11 rootsy protestliederen. In de kleine zaal van de Effenaar zal dit feit keihard gevierd worden met speciale gastoptredens en een prachtig Eindhovens voorprogramma in de vorm van garagerockbelofte Mozes and the Firstborn en blueszanger Ernest van Aaken.

Het Eindhovense Woody & Paul begon in 2005, zoals de naam al doet vermoeden als duo, met akoestische gitaren en een aantal ijzersterke songs. Anno 2011 en vijf albums later is het duo aangevuld met een swingende band die zichzelf The Vigilantes noemt. Op de drumkruk zit Joshua van Iersel die tijdens de release show meteen even een strakke expo geeft van zijn schilderijen. Ernst-Jan van Doorn speelt bas en hem ken je wellicht als frontman van het eveneens Eindhovense The Chase Club.

Kortom, de vaandeldragers van de Eindhovense rootsrock houden een minifestival om je vingers bij op te eten. Gelukkig hoeft dat niet, want er zullen speciale Woody & Paul snacks verhandeld worden door Josine's unieke Hot Dog and Merchandise Stand. En dan zijn er ook nog de dekselse Freeloaders die tussen de acts door een passende dj-set spinnen!

Voor alle liefhebbers van eerlijke rootsy muziek met een lichte garagetwist mag deze 'album celebration' met stip in de agenda!