LIOR


+ Daniel Versteegh


LIOR

De door 3FM bejubelde Australische singer songwriter LIOR komt voor een intiem concert naar de kleine zaal!

Als je 3FM luisteraar bent, dan ken je ongetwijfeld de live versie van ‘This Old Love’ van de singer-songwriter LIOR. In Australië is hij al jaren één van dè zangers en won er prijzen alsof het regendruppels waren. Zijn liedjes klinken vrolijk, maar wel met een licht melancholische sfeer. En op het podium komen die kleine verhaaltjes pas echt tot leven, zoveel is in ieder geval wel duidelijk!

Toen LIOR het plan kreeg om ook de rest wereld te gaan veroveren, bleek een compilatie van zijn eerste drie studioalbums het beste idee. En voila, het album ‘3-2-1’ kwam onlangs uit. En als je eerst de kat uit de boom wilt horen, dan is die plaat in zijn geheel te beluisteren op zijn website. Sterker nog, LIOR heeft een compleet gedeelte van zijn prachtige website geheel in het teken gesteld van zijn (toekomstige) Europese fans.

LIOR wordt niet zomaar door 3FM Dj’s getipt als de nieuwe singer-songwriter sensatie. Je hoort misschien niet vaak iets uit 'the land down under', maar als er dan iets boven komt drijven, dan is het ook van de beste kwaliteit! 

Daniel Versteegh
Lior heeft zelf graag een dikke vinger in de pap en maakte zelf de selectie voor zijn voorprogramma via een 3FM Serious Talent wedstrijd. Hij was zeer te spreken over het niveau en heeft uiteindelijk voor Daniel Versteegh gekozen. Daniel speelt vier keer in het voorprogramma van Lior. Saillant detail: Daniel is ooit met 500 Milligram Serious Talent geweest.