Frisofeest XL


Gezellig met een zachte Gay.

Helaas, ’t is weer voorbij die mooie zomer. Reden genoeg om volop dramatisch te huilen, maar toch gloort er nog een zonnetje aan de horizon. September wil namelijk ook zeggen dat de Friso zomerstop voorbij is. Pret voor de Friso en Frisette! En dat gaan we meteen vieren met een Friso XL in de grote zaal.

Voor degenen die het Frisofeest nog niet kennen:  Het Frisofeest is ruim 15 jaar geleden onstaan. Toen besloten we Eindhoven kennis te laten maken met een geheel nieuw, bijzonder holebi -dansfeest. Het werd tijd voor een feest met leuke muziek en een fijne ongedwongen sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen, opgezweept met goede en afwisselende muziek .... en zoiets was in Eindhoven nog niet te vinden. Zo gezegd, en ongeveer ook zo gedaan: Friso werd geboren!

Nu in 2011 zijn er inmiddels vele homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends langsgeweest die de voetjes van de vloer lieten gaan tijdens deze altijd gezellige party! Het motto van Friso  is immers; Gezellig met een zachte Gay. En die zachte Gay.... is nog steeds duidelijk aanwezig.

 

In September hebben we iets speciaals aangezien we de officiele afterparty van ABBA Gold zijn. Deze in 1990 opgerichte formatie is uitgegroeid tot een van de meest populaire tributebands van Europa. De alom bekende Abba nummers zullen o.a. door leden van de originele Mamma Mia cast uit Londen ten gehore gebracht worden. Van je Chiquitita tot je Waterloo, en van Take chance on me tot S.O.S. Zelfs Fernando zal wel op de gastenlijst staan! Kaartjes voor dit Abba-festijn zijn apart te koop bij de Effenaar, maar een kaartje voor Abba Gold geeft ook toegang tot het Frisofeest vanaf 23:00. Natuurlijk kun je ook gewoon zonder Abba los een Friso-kaartje kopen. 

Ik zou zeggen: Honey honey, gimme gimme gimme a Friso after midnight en lay all your Frisettes on me! Want wie zijn er nou betere dancing queens? Take a chance on us!

Tot ziens, Tot Friso!

Voor €15,00 bezoek je ook het concert van ABBA Gold! Lees hier meer over dat concert.