Frisofeest


Gezellig met een zachte gay!

De lente is in aantocht! Vorige maand hebben we allemaal onze grote liefde kunnen vinden in de grote zaal van de Effenaar tijdens de jaarlijkse Friso Datingshow. Deze maand kunnen we die liefde meenemen naar de kleine zaal en lekker tegen elkaar aankruipen. Want niet alleen de lente, maar ook het Frisofeest komt er aan!

Het Frisofeest is zo’n 15 jaar geleden onstaan en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend feest voor homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends die de voetjes van de vloer kunnen laten gaan tijdens deze altijd gezellige party! Het motto van Friso  is; Gezellig met een zachte Gay. En die zachte Gay.... is na 15 jaar nog steeds duidelijk aanwezig. Het is een lekker feestje!

Iedere laatste vrijdag van de maand is het Frisofeest te vinden in de Effenaar; zo ook deze mooie lentevrijdag.  Overal zullen de bloemetjes & bijtjes tevoorschijn schieten in de natuur, maar wij laten ook de bloemetjes & bloemetjes en bijtjes & bijtjes en alle andere mogelijke combinaties flink feesten. We zetten de bloemetjes binnen! (Want buiten staan ze dan hopelijk al). Zoals de lammetjes al huppelen door de wei, zo zullen de Friso’s en Frisettes de Effenaar binnenhuppelen!

Bovendien is dit bij uitstek de maand om nog even te Frisofeesten, aangezien we in April de andere hoogheid de kans geven om haar feestje te geven. De laatste vrijdag van April is er even geen Frisofeest want dat doet de Koningin haar ding. Queens over Queers zullen we maar zeggen! In Mei zijn we echter weer terug als vanouds, in volle glorie.

Als de lente komt dan breng ik jou... Friso uit Eindhoven!

Tot snel! Tot Friso!

p.s. Aangezien de laatste vrijdag in April samenvalt met een wel heel bekend ander Koninklijk feestje (namelijk Koninginnenacht) hebben we besloten dat we deze dame voor laten gaan.

Queens over Queers zullen we maar zeggen. In April dus even geen Frisofeest.  In Mei zijn we echter in volle glorie weer terug! Laatste vrijdag van Mei, 27-03, zijn we weer van de partij.

We hopen dat je zult genieten van de Royalty van Oranje en in Mei weer heerlijk terugkomt bij de Royalty in Roze!

Stond eerder in