Uitverkocht

Beth Hart


+ Stefan Schill


Beth Hart

De hedendaagse Janis Joplin of een Amerikaanse Anouk. Enige clubshow in NL

 

Zangeres en pianiste Beth Hart was al een paar keer eerder in Eindhoven en dat waren shows om nooit te vergeten. Als je erbij was, dan weet je vast nog wel dat het dak er in 2008 af ging tijdens haar stevige show in de grote zaal. Dit in tegenstelling tot 2005 toen je bijna twee uur lang een speld kon horen vallen tijdens haar intieme akoestische optreden. Gelukkig komt deze innemende ‘rockchick’ ook dit jaar langs in de Effenaar en wel op 1 maart.

Een hedendaagse Janis Joplin of een Amerikaanse Anouk, noem haar wat je wilt, maar 1 maart gaat het dak er opnieuw af in de Effenaar. En er komen ongetwijfeld een hoop prachtige liedjes voorbij van haar in oktober verschenen album ‘My California’.

De show in de Effenaar is de enige clubshow in Nederland tijdens deze tour. Want naast deze show staat Hart ook nog tussen het pluche van de Carré in Amsterdam.

Stefan Schill
In het voorprogramma staat de jonge Nederlander Stefan Schill. Zijn eerste album 'Don't Say A Word' kwam afgelopen zomer uit en sindsdien gaat het lekker met Schill en zijn band. Zijn muziek valt te omschrijven als bluesy rock meets Prince en D'Angelo. Zorg dus maar dat je op tijd bent, want deze funky rocker gaat ongetwijfeld nieuwe fans maken vanavond. 

 

   kwam afgelopen jaar uit     kwam

Voor deze show is een speciaal Vip-arrangement mogelijk in onze skybox. Wilt u een exclusief bedrijfsuitje? Kijk op onze verhuur-pagina voor meer informatie.