VEN-ISH


An Evening With


plus after show: meet & greet & signing session


VEN-ISH

Venice gitarist Michael Lennon verzamelt Family-Tree voor een bijzondere show van VEN-ISH!

De Amerikaanse folk/countryband Venice is geen onbekende in Nederland. De band uit, hoe kan het ook anders, Venice, Californië, werd bekend met fenomenale optredens bij de Twee Meter Sessies, op Bospop en hun shows in de HMH. In 2003 versloegen ze Coldplay en U2 als Beste Buitenlandse Act tijdens de Edison Awards. Maar ook in Eindhoven zijn de Crosby, Stills, Nash & Young en Eagles-adepten geen onbekende. Al vijf maal stonden ze op het podium van de Effenaar.

Na de uitverkochte show op 10 april in de Melkweg in Amsterdam vertrekken de band- en familieleden Pat (zanger/gitarist), Kipp (zang) en Mark Lennon (zang) om verder te touren met Roger Waters op zijn ‘The Wall’-wereldtournee. Bandleider Michael Lennon blijft in Nederland voor een aantal exclusieve akoestische shows onder de naam Ven-ish.

Met Ven-ish laat Michael zien dat de Lennon-familie vooraan stond toen muzikaal talent werd uitgedeeld. Zo speelt hij samen met zijn oudere broer Tom, zijn neef Charlie Vaughn en zijn 15-jarige dochter Avalon Lennon. Naast eigen werk, zullen er ook klassiekers van Venice zelf voorbij komen. Maar allemaal overgoten met een iets specialer sausje. Dit is een unieke kans voor Venice fans en toekomstige Venice fans om de bandleider in een intieme context te zien.

In arrangement with Double Vee Concerts