DJAX IT UP!


Marco Remus + Miss Djax + Mike Drama + Salva Trucha + Vj Digital Movement


De beste hardtechno in een duistere underground sfeer

Na drie knallende edities van Djax it Up zijn we erg onder de indruk van dit hardtechno hoogstandje.
In Eindhoven, dé techno stad van Nederland, staat de volgende Djax it Up al in de planning. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 23 april in de vertrouwde Effenaar.

Een combinatie van internationaal talent en het beste van eigen bodem zorgt voor een line-up die ook deze editie ongetwijfeld voor een onvergetelijke techno-ervaring zal zorgen. Deze grootheden hebben met z’n allen maar één doel: jou een onvergetelijke ervaring bezorgen en je overladen met hardtechno zoals hardtechno bedoeld is. De underground sfeer die de kleine zaal van de Effenaar uitstraalt past uitstekend bij deze knallende beats.

De avond wordt geopend door een Nederlandse talent. Salva Trucha brengt je in hogere sferen met een energieke set. Dit stevige begin van de avond bereid je alvast voor op de tweede spetterende act.

Mental torments meets Djax.Miss Djax vs Mike Drama, het duo van ouderwets Hollandse topklasse. Na een succesvolle samenwerking bij de vorige editie zullen zij ook in april weer samen draaien. Met hun no mercy instelling en grenzeloze kennis van het vak laten ze je de essentie van hardtechno horen. The dynamic duo zal er absoluut voor zorgen dat je geen seconde stilstaat.

Marco Remus zorgt voor een spetterende afsluiting van de avond. Deze Duitse superheld is een onmisbaar lid van de Kne’deep-family en staat bekend om zijn sublieme mix skills. Remus zal de Effenaar op z´n grondvesten doen schudden met de stevigste tunes van Duitse hardtechno.

VJ Digital Movement  behoort tot de absolute top en is aanwezig op elke Djax it Up. Hij staat garant voor supervette underground visuals en zijn geweldige filmopnames worden weer tot een spetterende aftermovie verwerkt.

Om de avond compleet te maken staat de Djax Daniel’s klaar! Wil je het feest helemaal in stijl beleven? Check de unieke Djax Daniel´s T-shirts bij de merchandise!