Nope Is Dope


Army Edition


Gregor Salto + Lucien Foort + Mirwais & David Gravell + Volcan S + Hosted by: MC Boogshe


LET OP! Op zaterdag 26 februari worden alle jongeren in omgeving Eindhoven verzocht zich te verzamelen in de Effenaar Eindhoven! The army of Nope is Dope bezet deze nacht de jongeren wegens hun veel te brave gedrag.

Wangedrag als stilstaan op de dansvloer, bescheidenheid, en gehoorzaamheid is ten strengste verboden en zal niet worden getolereerd. Eigenwijsheid, losgaan, chaos op de dansvloer en eventueel dronkenschap; dat is wat Nope is Dope wil zien!
De Nope is Dope troepen weten wel raad met deze veel te nette jongeren. Zij worden deze nacht gedrild tot op het bod door middel van alcoholische drankjes, high voltage beats, en een paar hele sexy army girls.

Om de gewenste plezierigheid te behalen is er beroep gedaan op de grootste generalen wat muziekgebied betreft. Zo zullen niemand minder dan GREGOR SALTO, LUCIEN FOORT, MIRWAIS & DAVID GRAVELL, en VOLCAN S worden ingezet op de dj- booth positie.
Samen met hen gaat Nope is Dope op oorlogspad en wordt er voor de meest explosieve editie ooit gezorgd, met alle gevolgen van dien.

MC BOOGSHE zal de mic in zijn macht nemen en de nodige bevelen uitdelen, om stilstaande party soldiers tegen te gaan.
De missie van de avond is om met alle aanwezige mankracht te zorgen dat het dak eraf gaat! Daarbij is alle mogelijke hulp gewenst.

Durf jij deze strijd aan samen met Nope is Dope? Zorg dan dat je zaterdag 26 februari paraat staat met je beste party skills om in de stijd te gooien.
Wegblijven is niet toegestaan en zal worden bestraft met een saai, levenloos en party pooper imago voor de rest van het jaar… je bent gewaarschuwd!
 
Add Nope Is Dope on bb-ping:2126735B