Uitverkocht

Campingdisco


Line-up: Schooplein dj's + de Robotokkies + Lustige Lola en Weltschmerz + veul meer!


Ja hoor, de Campingdisco is terug en jaaa, dit wordt een topeditie!

Lieve lievelings-campingdisco-lovers!

De Campingdisco is weer terug in de Effenaar! Het weekend vóór carnaval mogen jullie bij ons alvast oefenen op jullie allermooiste outfits. Wie staat de speedo het best? Wie kan de meeste zwembandjes om? Wie komt verkleed als luchtbed? We hebben al zoveel moois voorbij zien komen in de afgelopen jaren, maar jij gaat dat toppen vanavond! 

Wie zijn erbij:

Schoolplein, welbekend van de Campingdisco's in 013, reist voor deze ene keer mee naar Eindje. Het wildste, gekste en vetste schoolpleinfeest van Camping B gaat met ons mee.

En uit het Woensel van Amsterdam nemen we voor jullie mee; de Robotokkies! Asociaal slechte muziek, welbekend van de Matjesdisco. Jerry Springer is er niks bij!

En natuurlijk ontbreken onze Campingdisco-helden Lustige Lola en Weltschmerz niet. Ze staan te popelen om je met nieuwe hits om de oren te slaan en die hendjes de lucht in te laten gaan!!

Na deze editie ga je fitter naar huis dan dat je gekomen bent. In onze speciale fitnesscorner kunnen de biertjes er namelijk meteen weer afgefietst worden. En na zo'n pittige workout is het helemaal niet erg om bij Heet Brood van 's werelds lekkerste mini-hamburger te smikkelen mmmmmm. Natuurlijk is onzeSuzy van de Bingo er ook weer bij met al haar ballen en super fijne prijzen! Oh, en als je er toch bent, kom dan ook even binnenwippen bij Drukkerij de Bronstige Eenhoorn. Laat ter plekke een super jaren 90 t-shirt, trui of tasje bedrukken. Met wolven, paarden, kittens, indianen, tractors of natuurlijk een hondje erop! Alles voorzien van de nodige regenbogen en glitters. Nu ook: cakejes versieren! Dat wordt leuheuk!!